top of page

Een nieuwe manier van vakantie vierenNa weken vrij te zijn geweest, dagen ziek en quarantaines is het alweer tijd om de voorjaarsvakantie te vieren. Ik vond dit altijd heerlijk. Met mijn kleine meid samen zijn, leuke dingen doen en samen erop uit.

Dat is met MS toch even aanpassen. We zijn nog steeds samen en doen nog steeds leuke dingen, maar minder spontaan.

Daar komt het “niet autorijden” bij en dan ben je best wel afhankelijk. Even een shout out naar mijn ouders en vriend. Ik ben zo blij met ze. Ik zou niet zonder ze willen.


Een nieuwe manier van vakantie vieren.

Deze dinsdag is de bruiloft van vrienden. De bruid en ik hebben nogal wat meegemaakt. Van samen zwanger zijn tot samen met de kinderen op vakantie.

De kinderen groeien samen op. En al hebben zijn moeder en ik veel overeenkomsten, zo verschillend zijn de kinderen. Mijn dochter houdt van verkleden en heeft een voorliefde voor mooie dingen. Het is net een ekster, als het glimt of glitters heeft wil ze het hebben. Dat ze een nieuwe jurk uit mocht zoeken voor de bruiloft was dus like a Dream.

Voor de grote dag kon een vrijgezellenfeest natuurlijk niet ontbreken. Wij met z'n allen de stad in, Wat hebben we gelachen. Eerst lekker eten, toen een heerlijk dessert van de stripper. Top avond.


Wel vooruitdenken,

Rust inplannen.

Wanneer ik een tijd lang veel prikkels om me heen heb, of langere afstanden moet lopen zal ik daarna echt pas op de plaats moeten maken. Mijn hersenen en lichaam hebben echt even de tijd nodig om nieuwe energie op te doen.


Dan maar vragen of Lizzy naar m'n ouders wil en kan.

Dan moet ik ook nog vragen of ik met iemand mee kan rijden. Gelukkig geen probleem.

Ik heb ook nog iemand nodig om naar de bruidszaak toe te rijden.


Liever zou ik dit allemaal zelf doen. Daar zal hopelijk ook wel verbetering in gaan komen. Het is op dit moment even afwachten hoe ik zal reageren op de medicatie.

Wanneer dit weer stabiel is kan ik naar het CBR om me te laten toetsen.

Liever vandaag dan morgen.

Uiteindelijk zit ik nu op maandag te schrijven. De week is voorbij, het ‘gewone’ leven gaat weer beginnen. Ik kan wel zeggen dat het weer een week is geweest waarin ik met mijn neus op de feiten ben gedrukt.

Maar ook een week waarin we weer mooie, kostbare en liefdevolle momenten hebben gehad.
Bronnen:

jongenms.nl

wikipedia49 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page